marți, 14 decembrie 2010

Fulg de nea

Ma declar fanul nr. 1 al ninsorii domoale, cu fulgi mici, care isi cauta locul perfect de aterizare, formand un strat alb de omat. Usori, umezi, reci, dar cristalini, fulgii de zapada sunt liberi sa se aseze oriunde poti vedea cu ochii.

Uneori, mi-as dori sa pot fi si eu un fulg de nea sclipitor, usor, deosebit...Si asta deoarece stiu ca, prezenta mea aduce bucurie atat in sufletul copiilor, cat si al oamenilor.PS: Ati vazut ce frumos ninge?:)

9 comentarii:

 1. Am văzut o fetiţă ce alerga să prindă fulgii de nea......

  RăspundețiȘtergere
 2. Era Pifuneata;))Ador cand ninge linistit cu fulgi mari>:D<.

  Cred ca am lasat comentariul de doua ori,dar nu sunt sigura daca pe primul l-am postat sau nu;))

  RăspundețiȘtergere
 3. Am vazut , m am lipit de geam si ma uitam cat de frumos ninge , dar ca sa fiu foarte sincera , n am avut curaj sa scot nasul afara .Cel mai mult s as bucurat fimiu, a si iesit in ninsoare , s a bucurat din plin de ea'.

  RăspundețiȘtergere
 4. @catalin mi-as fi dorit sa fiu eu fetita aia...Sa zburd fericita prin zapada...

  @dream da...Cu gandul clar eram eu...Din pacate in momentul in care a inceput sa ninga eram la birou..Ma uitam pe geam cum ninge si deja ma imaginam cum prindeam fulgii de nea...

  PS:Doar un comentariu a fost trimis:)

  @darias si eu am facut la fel pret de cateva minute...Eram vrajita de dansul fulgilor de nea:)

  RăspundețiȘtergere
 5. ninsoarea linistita..aduce liniste sufleteasca...frumos..imi place

  RăspundețiȘtergere
 6. Salut, daca ai hainute, incaltaminte sau accesorii, purtate putin sau deloc , in stare buna, pe care doresti sa le vinzi celor care nu au foarte multi bani , te rog sa postezi un anunt pe http://hainuteieftinute.blogspot.com si anuntul tau va aparea in curand pe blog.
  Apoi te voi contacta eu

  RăspundețiȘtergere