sâmbătă, 25 decembrie 2010

In spiritul Craciunului...

Craciun Fericit alaturi de toti cei dragi. Spiritul Craciunului sa va patrunda in suflet si sa va aduca multa bucurie, sanatate si liniste sufleteasca!

Pifuneata va imbratiseaza cu drag:)










































Pifuneata va ureaza un CRACIUN FERICIT...

...si va invita la o portie de tort cu mere!

Va avertizez: este atat de delicios incat veti dori sa mancati mereu o astfel de delicatesa!

joi, 23 decembrie 2010

Craciunul pentru mine

Cea mai frumoasa perioada a anului este cea a Craciunului:) Mirosul de brad, ciocolata calda cu scortisoara, turta dulce, cozonacul proaspat scos din cuptor, impodobitul bradutului alaturi de persoanele dragi sunt doar cateva lucruri pe care eu pur si simplu le iubesc.
Nu stiu cati dintre voi mai simtiti spiritul Craciunului...Pentru mine inseamna magie. De la colindele pe care le ascult neincetat si pana la achizitionarea cadourilor pentru cei dragi si impachetarea lor atenta totul este superb. Ador sa ofer cadouri impachetate frumos. Doar simpla lor impachetare ma face sa zambesc si sa ma gandesc la clipa in care persoana draga va vedea si va deschide cadoul:)
Ce mai iubesc de Craciun? Sa fiu cu familia, sa ne bucuram impreuna de clipa Nasterii Fiului lui Dumnezeu, sa mancam cozonac cu nuca, stafide si cacao si sa cantam colinde in jurul bradului frumos impodobit.

PS: Abia astept Craciunul:)

joi, 16 decembrie 2010

O iarna ca-n povesti

De mult visam la o astfel de iarna ca-n povesti...Sa ninga domol, cu fulgi mici, sa calci pe omatul moale si afanat si sa nu fie frig:) In dimineata asta m-am bucurat ca un copil de magia ninsorii:)) Paseam prin zapada si aveam un zambet larg pe fata...Cat de frumoase sunt lucrurile marunte, care ne aduc bucurie in suflet si in priviri...E o iarna magica...

miercuri, 15 decembrie 2010

Constatare

Cand este ger mergi mai rapid decat de obicei...Picioarele o iau la goana manate de gerul care-ti patrunde avid in oase...

Cand emani fericire prin toti porii, oamenii te privesc altfel...Te fixeaza cu privirea si-ti zambesc, oriunde ii intalnesti...E o senzatie tare placuta...


PS: Ador perioada asta a anului, cu luminite, miros de brad si scortisoara:)

marți, 14 decembrie 2010

Fulg de nea

Ma declar fanul nr. 1 al ninsorii domoale, cu fulgi mici, care isi cauta locul perfect de aterizare, formand un strat alb de omat. Usori, umezi, reci, dar cristalini, fulgii de zapada sunt liberi sa se aseze oriunde poti vedea cu ochii.

Uneori, mi-as dori sa pot fi si eu un fulg de nea sclipitor, usor, deosebit...Si asta deoarece stiu ca, prezenta mea aduce bucurie atat in sufletul copiilor, cat si al oamenilor.



PS: Ati vazut ce frumos ninge?:)

luni, 13 decembrie 2010

Viata...

De ceva timp simt ca traiesc un vis...Un vis frumos din care nu vreau sa ma trezesc niciodata. Plutesc, visez, vibrez...Si e atat de bine, mai ales ca stiu ca nu doar eu simt toate astea:) Suntem doi in aceasta situatie. E atat de frumos totul, incat de multe ori am senzatia ca inca visez. Dar, nu. E realitate. O realitate pe care mi-am dorit-o de mult timp:)

luni, 6 decembrie 2010

La multi ani de Sf. Nicolae!

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de: Nicoleta, Nicu, Nicusor, Nicolae, Niculina! Sa vi se indeplineasca toate visele!


PS: Voua ce v-a adus Mos Nicolae? Mie, ca de obicei Mosu' mi-a adus o sumedenie de dulciuri...Pesemne a simtit el, ca eu ador dulciurile (ceea ce, fie vorba intre noi, chiar asa este, in special ciocolata) Ii multumesc frumos Mosului pentru tot si il mai astept pe la mine, si la anul:)

sâmbătă, 4 decembrie 2010

Inca o data - HI-Q

Melodia asta noua de la HI-Q suna foarte bine...Nu stiu de ce, dar cred ca e creatia Danei Nalbaru...Voi ce spuneti?