miercuri, 2 februarie 2011

Fericire

Traiesc un vis...Chiar daca am mai spus-o pe aici si poate ca va voi plictisi. Sunt foarte fericita. Cu fiecare zi mai mult. Am milioane de motive pentru care sa ma simt asa. Am alaturi un zapa mare si scump, care ma face sa plutesc, sa visez, sa vad un viitor luminos si frumos. Simt ca de data asta, soarta mi-a zambit. Si stiti ce e cel mai frumos? Ca practic amandoi facem lucruri mici si simple, dar care ne aduc zambetul pe buze si lumina in suflet. Suntem doua picaturi de apa ce s-au intalnit la momentul potrivit. Si, care odata gasite nu se vor mai desparti pe veci. Simt ca dragostea ne va proteja de tot ce poate fi rau pe lumea asta. Si ca, doar alaturi vom putea construi tot ce ne-am dorit de atatia ani. Va voi tine la curent cu tot, stati linistiti:) Pana atunci, va doresc o zi superba, plina de iubire si fericire!

4 comentarii:

  1. Cat ma bucur ca esti asa fericita:)Zile fantastice si minunate iti doresc:) Te imbratisez cu drag>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. @dream iti multumesc mult de tot:**:*:**:*: La fel de multa fericire va doresc tuturor:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ma bucur foarte tare de fericirea ta. Si n-am s-o intinez cu parerile mele despre iubire, despre dragoste. Astept sa mai povestesti despre starile tale. Multa bafta!

    RăspundețiȘtergere
  4. @QED iti multumesc ca nu vrei sa-mi strici bucuria din suflet. Inseamna enorm pentru mime. Si o sa povestesc tototototot. Stai fara griji:)

    RăspundețiȘtergere