sâmbătă, 3 decembrie 2011

Dupa un an

Anul trecut pe vremea asta imi era bine (sufletul era asaltat de sentimente noi si pufoase). Simteam ca Universul se misca doar intr-o directie, una pe care nu o cunoscusem niciodata pana atunci si mi-era teama ca nu cumva sa se strice totul, imediat, la fel de repede cum a inceput. Fericirea vine intr-adevar atunci cand te astepti mai putin si dureaza mult (atunci cand totul vine din inima).
Dupa un an, totul e minunat, mult mai frumos decat puteam visa vreodata...Ma uit la el, la sufletul meu pereche si la ochii lui negri, mari, neschimbati, ba dimpotriva, la fel de stralucitori si plini de dragoste si la zambetul lui larg pe fata, cand eu ma copilaresc in preajma lui...E un copil mare, cum imi place sa-i spun eu...
Si fix azi facem 3 luni de casatorie. Stiu, nu e mult, dar e frumos. Mult mai frumos ca in filmele de dragoste...Pentru ca noi am avut norocul sa ne gasim. Sa ne dam seama ca doar amandoi putem fi perfect rotunzi, intregi, fericiti.
La multi ani noua, iubirea mea!

6 comentarii:

 1. @Lavi H. iti multumesc din suflet:) Sa dea D-zeu...Si sper ca si tu sa-ti gasesti iubirea cea mare, asta in cazul in care nu ai remarcat-o pana acum...

  RăspundețiȘtergere
 2. La multi ani!
  Sa fiti la fel peste mult mai multi ani! Sa nu uitati nimic din ce se poate uita!

  RăspundețiȘtergere
 3. @QED iti multumesc mult de tot. Si, intr-adevar daca pastram vii tot ce simtim acum, vom fi vesnic fericiti! Te pup!

  RăspundețiȘtergere
 4. Masurati fericirea in ganduri frumoase, tineti relele dincolo de usa casei si nici o umbra sa nu ascunda soarele iubirii voastre.

  Iubiti va si pretuiti fiecare zi de casnicie!

  RăspundețiȘtergere
 5. @Aris multumim din suflet pentru cuvintele frumoase. Asa vom face, promit!

  RăspundețiȘtergere