marți, 13 decembrie 2011

No comment...

Ieri m-am trezit cu o stire socanta...Malina Olinescu s-a sinucis, aruncandu-se de la etajul sase din blocul unde locuia...Am incremenit....Cum, ea? Fata frumoasa cu voce divina? Am crescut cu melodiile ei, si de fiecare data cand ii ascult muzica ma trec fiorii prin toti porii...Sensibilitatea pe care o transmitea in melodiile ei, alaturi de vocea blanda te lasa fara cuvinte la propriu. Pacat:(( Inca nu mi-am revenit din soc...
Dumnezeu sa o ierte si sa o odihneasca!



sâmbătă, 10 decembrie 2011

Craciunul

M-am trezit cu spiritul Craciunului in suflet:) Si se pare ca si vecinii de bloc, la fel:) Deja se aud colinde peste tot, iar gandul imi zboara la bradutul frumos impodobit, cu de toate, iar in jurul lui trenuletul "vesel" tutuind:)) Si-acum cand scriu aceste randuri, mi se face dor de toata semnificatia Craciunului: Stiu ca am mai spus-o pe aici. IUBESC CRACIUNUL si tot ce tine de el. Semnificatia lui, simbolul, faptul ca s-a nascut Iisus Hristos, luminitele frumoase, viu colorate, colindele care iti inalta sufletul, ideea de a darui, de a petrece cat mai mult timp cu familia si cei dragi noua, in jurul mesei imbelsugate si langa bradutul luminos, perfect. TOTUL. Craciunul este sarbatoarea sufletului meu.

Voua va place Craciunul?:)


miercuri, 7 decembrie 2011

Un 7 decembrie parfumat


"Cel mai frumos lucru

Sa fii iubita, respectata, ocrotita de persoana la care ai visat intotdeauna..." (intr-un articol postat de mine acum fix un an)

Update: Si acum cred acest lucru! Ba mai mult decat atat, consider ca e cel mai minunat lucru care ti se poate intmpla in viata! 

sâmbătă, 3 decembrie 2011

Dupa un an

Anul trecut pe vremea asta imi era bine (sufletul era asaltat de sentimente noi si pufoase). Simteam ca Universul se misca doar intr-o directie, una pe care nu o cunoscusem niciodata pana atunci si mi-era teama ca nu cumva sa se strice totul, imediat, la fel de repede cum a inceput. Fericirea vine intr-adevar atunci cand te astepti mai putin si dureaza mult (atunci cand totul vine din inima).
Dupa un an, totul e minunat, mult mai frumos decat puteam visa vreodata...Ma uit la el, la sufletul meu pereche si la ochii lui negri, mari, neschimbati, ba dimpotriva, la fel de stralucitori si plini de dragoste si la zambetul lui larg pe fata, cand eu ma copilaresc in preajma lui...E un copil mare, cum imi place sa-i spun eu...
Si fix azi facem 3 luni de casatorie. Stiu, nu e mult, dar e frumos. Mult mai frumos ca in filmele de dragoste...Pentru ca noi am avut norocul sa ne gasim. Sa ne dam seama ca doar amandoi putem fi perfect rotunzi, intregi, fericiti.
La multi ani noua, iubirea mea!

joi, 1 decembrie 2011

LA MULTI ANI, ROMANIA!

La multi ani tuturor celor care-si simt cum zvacneste sangele-i romanesc prin vene! La multi ani tuturor romanilor care-si iubesc tarisoara asta frumoasa, surprinzatoare prin locurile ei minunate, deseori neexplorate de multi, cu dealuri, munti, rauri si ape superbe:)
La multi ani tuturor celor ce ne aduc maretie, prin felul lor de a fi, prin talentul lor, frumusetea si daruirea lor fata de Romania! Celor ce ne fac tarisoara asta cunoscuta, dincolo de granitele ei, prin oamenii minunati, calzi, iubitori de frumos! D-zeu sa ii binecuvanteze pentru ca sunt romani, si pentru ca nu si-au uitat locul si tara unde au crescut!

La multi ani, Romania!