vineri, 6 august 2010

Fara cuvinte...

A fost cel mai frumos week-end pe care l-am petrecut alaturi de jumatatea mea si pentru asta trebuie sa-i multumesc ursuletului meu scump!

TE IUBESC INFINIT DE MULT...Viata mea ar fi goala fara tine, dragostea mea. Mi-ai dovedit pentru a mia oara ca eu nu insemn nimic fara tine, ca viata mea ar fi pustie daca tu nu ai fi alaturi de mine....Te iubesc pentru ca ma iubesti la fel de mult...Te iubesc pentru ca ma faci sa ma simt minunat in prezenta ta...Te iubesc pentru ca ma faci sa prind aripi cand sunt cu tine, ca pot zbura in fiecare clipa spre orice destinatie alaturi de tine... Te iubesc pentru ca esti un om minunat!

Ce frumos este la Predeal...Am intiparite in minte si acum imagini de neuitat: munti masivi acoperiti cu zapada, iar pe crestele lor se distinge o ceata usoara...E o zi superba de duminica, incredibil de calda pentru perioada asta a anului (9 februarie)! Oamenii au iesit din case inca de dimineata, pentru a se bucura de magia zapezii, de aerul placut de afara, de o plimbare de neuitat prin Predeal.

Este a doua oara cand vin in aceasta statiune, pe care o consider incredibil de frumoasa...Vilele noi construite, pensiunile si hotelurile o fac speciala, pe langa imaginile superbe ale muntilor, pe langa zapada pufoasa pe care o strivesti sub picioare...Plimbarea cu telescaunul este o adevarata relaxare...Linistea de aici m-a incarcat cu un aer pozitiv, si simt ca vacanta asta care a fost pornita de un imbold instantaneu, a fost una extrem de reusita. Te iubesc nebunaticul meu pentru ideea minunata de a petrece impreuna un week-end la munte!


Se intampla prin 2007...


PS: Eu TE IUBESC la fel de mult ca atunci...

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu