miercuri, 13 octombrie 2010

Drog-facebook-mania

Drog-facebook-mania sau cum sa-ti omori timpul liber! Recunosc, pana acum o saptamana jumatate, cand auzeam de facebook ziceai ca aud de...ala negru si urat...Nu stiu de ce. Ideea in sine de a fi gasit de oricine, la orice ora din zi, ori din noapte mi se parea ciudata...Pana cand mi-a venit in minte minunata idee de a-mi cauta fostii colegi de liceu, din facultate, chiar si din scoala generala. Nu am gasit foarte multe persoane, si mi-e ciuda. Sper ca in timp sa ii pot gasi pe toti...De fapt, eu imi doresc sa particip la reuniunea de clasa, care se tine la implinirea a 10 ani de la terminarea liceului...Plus ca, de cand cu face, am intalnit persoane care ma citesc, si care au aceleasi preocupari ca ale mele.

Cu alte cuvinte sa traiasca facebook-ul...Nu, Cata?:)

6 comentarii:

  1. Ai grija, facebook poate crea dependenta dupa ce te obisnuiesti cu platforma ... Trist, dar adevarat ... ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. @freeseodesign inteleg perfect ce vrei sa spui...Dar..eu cred ca la mine e magia aia de inceput...:)) Pe parcurs nu cred ca ma va mai atrage spre el...Hmm..Nu stiu..Sper sa nu devin dependenta, oricum:)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu am descoperit facebook-ul, dar nu mi se pare o nenorocire. Plus ca am incercat sa-mi caut fostii colegi si nu i-am gasit. E adevarat ca nu le mai stiu numele de familie :) Dar asa sunt eu: cu memoria selectiva. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @QED stiu....era si un articolas la tine pe blog cu tema asta:) Sper sa nu devin dependenta, atat! Ca in rest, e de bine:*

    RăspundețiȘtergere
  5. Curand mi'a facut si eu..dar nu din cine stie ce curiozitate..ci pt a vedea niste poze de la antrenamente,pe care le puteam lua doar de pe fb..
    Daca nu stai toata ziua pe el..nu creeaza dependenta:P

    RăspundețiȘtergere
  6. @tutullah asa e..deci nu am cum sa devin dependenta:d

    RăspundețiȘtergere