joi, 28 octombrie 2010

Google si Pifuneata

Iata ce au cautat oamenii pe google si unde au ajuns:)

Nu-mi dovedeste iubirea...Pacat! Inseamna ca nu ti-ai intalnit jumatatea...Nu dispera, o vei gasi atunci cand te vei astepta cel mai putin:)


Amintiri scurte de iubire...Sunt frumoase amintirile, insa de ce sunt scurte? :d

Omul si iubirea si Toamna mea...Ei...aici cu siguranta au cautat articolele realizate de mine:) Ce onoare...Ma simt flatata. Va multumesc. Conteaza enorm pentru mine:)

Ce dau...Pai...Acum fiecare ce vrea si ce are:) Ai insa grija cui dai...

Parfum cu scortisoara...Yammi...Cred ca are un miros special:)


- va continua -

6 comentarii:

  1. Lumea a descoperit google-ul ca pe-o revelatie si foloseste pentru a cauta orice. Uneori ies lucruri bune: o scrisoare scrisa cu patima, doar ca patima e copiata, un referat despre iubire, doar ca iubirea e a altcuiva de pe net, etc. Asa ca.... n-ar trebui sa ne mire ca oamenii cauta orice. Si chiar ii felicit ca se documenteaza :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. @QED da..Cu siguranta google este o revelatie:d Insa sunt unele persoane care chiar cauta orice..Asta ma mira. Si de nenumarate ori motorul de cautare le intoarce ca si rezultate cu totul altceva decat ceea ce cauta:) E bine ca sunt perseverenti:))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu m-am trezit intr-o zi ca vroiam sa caut ceva si brusc, am ajuns pe propriul blog :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Documentatie pe net se face doar in interes profesional, in ce priveste sufletul cred ca trebuie sa ne intrebam inima...
    Nu-i asa clopotel de vant?
    cu drag...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Aris sigur ca da...Sufletul este cel care se ocupa cu iubirea....Trebuie doar sa il ascultam si gasim raspunsurile la tot ce dorim sa aflam!

    RăspundețiȘtergere