luni, 4 octombrie 2010

Niciodata

Niciodata nu voi cersi iubirea nimanui, mila sau respectul...
Niciodata nu ma voi mai lasa calcata in picioare de nimeni...Si nu voi mai acorda mii de sanse unui om, care m-a dezamagit in repetate randuri, fara macar sa-si dea seama ca a gresit. Niciodata nu ma voi mai lasa sedusa pana peste urechi de un om. Nu se merita. De-acum voi gandi cu mintea inainte de orice (desi imi va fi extrem de greu) sau voi incerca sa fiu altfel, mai rece, mai retrasa in gesturi si vorbe. Nu stiu daca si reusesc, dar voi incerca. Nu-mi voi mai pune sufletul pe tava, in fata nimanui...

7 comentarii:

  1. Să nu spui niciodată cuvântul "niciodată".
    În dragoste nu există raţiune.
    Să-ţi dea Dumnezeu o dragoste adevărată şi pură.
    Somn uşor.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Lăcry stiu perfect ce spui, insa de ce suferim daca exista iubire adevarata si pura?

    Somnic usor si tie!

    RăspundețiȘtergere
  3. Esti cam suparata. Vei face aceleasi greseli si iar vei spune "niciodata", dar vei repeta la infinit... Meritam sa iubim, dar cum nu traim in starea de dolce far niente, o sa ne mai si suparam, o sa suferim, o sa curga rauri de lacrimi. Toate cu un scop... Habar n-am care-i ala, dar exista. Simt... :) Bine te-am regasit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Cum m-ati simtit voi doi: Catalin si tu, QED. Da, recunosc, postul asta a fost scris la suparare...Nu sunt de piatra, si clar de m-o lovi "indragosteala" clar nu ma voi tine de ce am scris mai sus. Si nu pentru ca nu mi-as dori, ci pentru ca nu-mi sta in fire...Ufa...Bine ai revenit, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  5. Of, noi doua suntem la fel.....Niste groaznic de indragostite de iubire.....

    RăspundețiȘtergere