vineri, 1 octombrie 2010

Ochii versus sufletul unei persoane

Se spune ca "ochii sunt oglinda sufletului"...De nenumarate ori, in ceea ce ma priveste aceasta zicala s-a potrivit. Adica, in momentul in care am vazut o persoana pentru prima data, fara sa o cunosc am putut deduce doar prin prisma privirii sale, sa stiu ce fel de om este. Daca are sufletul curat sau dimpotriva ascunde ceva rau...Nu ma intrebati ce anume ma face sa simt asta. Poate am eu o capacitate de a simti oamenii. Ochii sclipitori, blanzi, cristalini, in care poti privi adanc ore-n sir apartin persoanelor cu un suflet mare, a celor care iti pot sari oricand in ajutor si a celor care au multe de oferit pe acest pamant.


Voua vi s-a intamplat sa cunoasteti o persoana, doar prin prisma privirii ei?

4 comentarii:

  1. Mi s-a intamplat :) Uite, omul pe care il iubesc acum, l-am judecat dupa privirea din poze, initial. Am simtit ca este o persoana profunda si calda. Fara sa schimb o vorba cu el. Apoi, l-am studiat mai atent; da, este un om interesant, are un sarm special. Cu timpul, lucrurile astea s-au adeverit. Uite, ca tot veni vorba de simturi; eu visez lucrurile importante ce se intampla in viata oamenilor dragi, fara a comunica inainte cu ei. Mi s-a intamplat de multe ori sa stiu in ce tara se afla un prieten drag, daca are probleme cu banii sau s-a impacat cu prietena. Omul fiind in Bucuresti si eu in Constanta, necomunicand poate cateva luni cu el :) Am vise premonitoare in legatura cu cei dragi.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Silvia ma bucur sa aud asta! Deci este chiar adevarata zicala asta...Cu adevarat ochii sunt oglinda sufletului. Ma bucura faptul ca ai trecut din nou pe aici! O seara placuta, draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubire adevarata o intalnesti..o singura data in viata??
    Daca o intalnesti..la 24 de ani, dar la 34..?
    Dar la 35...dar la 44?
    Si daca cea mai adevarata o intalnesti la 64??:))
    Asadar, la capitolul "Iubire" ar trebui sa fim MULT MAI REZERVATI...
    Crede-ma!
    Desi, e foarte greu:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Joker iubirea adevarata aceea care te inalta nu o poti simti de 100 de ori. Poti sa iubesti de mai multe ori in viata asta, insa niciodata nu va fi la fel. Eu chiar cred ca exista o unica iubire dupa care alergam toti. Aceea care ne ofera TOT!

    RăspundețiȘtergere