marți, 5 octombrie 2010

Oficial

Astazi am simtit frigul pana-n maduva oaselor...Mi se pare mie sau toamna asta a devenit mai capricioasa decat m-as fi asteptat? Imfofolita bine si cu umbrela la purtator, m-am strecurat astazi pana la munca si inapoi...In drum spre casa, sub picurii reci de ploaie mi-a fugit gandul la mult ravnita ciocolata calda, preferata mea de altfel. Mi-am dat seama, ca a sosit si vremea ei:)...Oficial s-a deschis sezonul ciocolatei calde. Asa ca, astazi 5 octombrie, a fost prima zi friguroasa in care am savurat o cana plina cu licoarea mea preferata!

Si sufletul parca mi s-a mai incalzit de la ea...


Cine vrea o ciocolata calda?

8 comentarii:

  1. Te invit la mine la bar sa ti fac o ciocolata calda calda sa te unga pe suflet , toata ziua am tremurat si la fel m am incalzit si eu , dar fara zahar prea mult ca s la dieta:))

    RăspundețiȘtergere
  2. @Darias sa nu-mi zici de doua ori, ca si apar...Vin zburand catre o ciocolata calda! Pai fara prea mult zahar, atat cat sa fie numai buna de savurat:) Iti multumesc de invitatie. O seara buna sa ai!

    RăspundețiȘtergere
  3. ...peste o luna se va trece la vin fiert...

    RăspundețiȘtergere
  4. Euuuuuuuu!!!!! Prima sunt :X Uf, cred ca am nevoie de asa ceva, dupa starea de spirit de acum.....

    RăspundețiȘtergere
  5. @Silvia pai te invit la o ciocolata calda...Ce zici?:)

    RăspundețiȘtergere
  6. @catalin eu doar degust vinul fiert..Recunosc nu sunt cu bauturile alcoolice:d

    RăspundețiȘtergere
  7. Pifuneata, te rog sa ma anunti cand se va deschide sezonul vinului fiert; este preferatul meu si singurul care ma incalzeste cand is in trecere pe-afara. Nu, nu-s alcoolica, doar ca-mi fac o placere. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. @QED pe timpul asta merge si vinul fiert, deci go for it!

    RăspundețiȘtergere