luni, 18 octombrie 2010

Pentru cei ce nu stiau deja...

Despre femeia Balanta:

Pentru femeia Balanta, farmecele exista înca din clipa nasterii, ceea ce face ca pe ea sa o preocupe nu accentuarea unei calitati sau a alteia, ci cum sa si le puna în valoare pe toate. Vechi considerente astrologice afirma ca femeia Balanta este iubita ideala, ceea ce, din multe puncte de vedere, poate fi adevarat. Daca este vorba despre considerentele antice, da, putem avea încredere în ele; de cele medievale, însa, trebuie sa ne îndoim, pentru ca ele se refera la femeia perfecta din punctul de vedere al prezentei ei fizice în societate.

Intr-adevar, femeia Balanta stie ca nimeni alta sa fie cu adevarat o prezenta feminina autentica, de la cel mai rebel fir de par pâna la cea mai neînsemnata (aparent) cuta a rochiei. La ea totul este bine asezat, îmbinat, adaugat, pentru ca totul trebuie sa evidentieze armonia culorilor, a formelor, a gesturilor. Vestimentatia femeii Balanta este întotdeauna vesela si intentionat combinata, ca un echilibru între extravaganta si bun-simt, bijuteriile sunt întotdeauna de efect iar parfumurile adauga o nota care te îndeamna sa o îmbratisezi, sa o ai ca pe un obiect de podoaba care sa îti încânte toate clipele vietii.

Da, femeia Balanta este facuta sa atraga aprecieri, complimente, declaratii, priviri, barbati, dragoste si, atunci când ea este mai terestra, chiar si bani. Îi plac relatiile la nebunie - viata ei nici nu ar avea sens în afara oamenilor - si, în anumite cazuri, mai ales casatoriile. Se casatoreste foarte usor, nu neaparat ca sa aiba un sot, cât ca sa aiba o "pereche".

Femeia Balanta nu este o traditionala, nu familia si/sau perpetuarea speciei o intereseaza, ci complementaritatea, opozitia, polarizarea, deopotriva afectiva si erotica. O veti recunoaste întotdeauna dupa mirosul placut pe care îl împrastie si dupa placerea cu care cumpara orice - adica orice are legatura cu persoana ei fizica si cu frumusetea personala.

Femeii Balanta îi place sa se expuna, sa se desfasoare, sa converseze, sa fie admirata, fotografiata, implicata în scene sociale (fie ele si efemere), prezenta la evenimente colective (nu conteaza daca este o nunta de tara sau o revolutie) si adora la nebunie biletelele de dragoste. Pentru a fi sigura ca va primi, va fi prima care le va scrie.

Femeia Balanta abia asteapta s-o invitati undeva, nu neaparat pentru a iesi amândoi în lume, cât pentru a fi prezentata cuiva - unui cenaclu, unui grup de prieteni, viitoarei soacre sau, de ce nu, fostei/actualei/posibilei viitoare rivale. Însa, daca tot ati ajuns într-o societate numeroasa, nu faceti pacatul sa taceti sau sa fiti mohorât ori sa-i limitati libertatea de exprimare.

La fel ca femeia Gemeni, femeia Balanta are foarte multe de povestit si doreste sa afle la fel de multe, nu pentru ca pe ea ar preocupa-o cunoasterea propriu-zisa, ci pentru ca ea stie foarte multe despre multi oameni si-i place sa i se spuna oricând tot felul de istorii, snoave, întâmplari. Daca o veti gasi pe femeia Balanta în compania unei femei, fiti sigur ca nu bârfeste, ci doar "se pune la curent" cu evenimentele cartierului sau ale "lumii bune".

Daca, Doamne fereste !, ati suparat-o pe femeia Balanta, ar fi bine sa aveti ceva bani la dvs. pentru a o duce undeva în târg, oriunde, de la bazarul din piata pâna la magazinele de lux, nu neaparat ca sa cumpere cât mai ales ca sa vada. Plimbati-va în primul rând pe acolo pe unde sunt zorzoane (bratari, inele, salbe, cercei) cu efect conjunctural. Asta o reconforteaza si o bine-dispune instantaneu.

Odata ajunsi acasa, nu savârsiti greseala de a va opri cu femeia Balanta direct în pat. Faceti-i câteva confidente amoroase si dezbracati-o încet, plin de admiratie pentru croiala si calitatea materialului care o "ascunde". Extaziati-va pentru cea mai socanta sau pentru cea mai fina lenjerie intima si lasati-va înfiorat de atingerile ei insinuante si de senzualitatea ei adolescentina, ca si cum abia atunci ar descoperi prima data comunicarea sexuala.

Femeia Balanta este o fiinta rafinata si orice stângacie, grosolanie, salbaticie sau lacomie va poate aduce brusc de partea cealalta a usii, cu toate lucrurile în brate.


Sursa: http://www.elady.ro/forums/index.php?showtopic=483

Cat de mult poate sa se potriveasca...

4 comentarii:

  1. Ei... se potriveste, dar nu chiar foarte mult. Poate ca aceste trasaturi sunt caracteristice multor femei, nu neaparat balante. Si eu sunt balanta si ma regasesc in multe dintre chestiile astea. A fost ziua ta sau va fi? Oricum, La multi ani!. From ME!

    RăspundețiȘtergere
  2. @QED pai da...Ideea e ca se potriveste mult prea mult la anumite lucruri, dupa cum ai zis si tu:D Maine va fi ziua mea..Multumesc frumos:*

    RăspundețiȘtergere