luni, 25 octombrie 2010

Povestea blogului

Pifuneata a fost creat in iulie 2009 din dorinta de a avea un loc special...Imi place la nebunie sa scriu, despre absolut orice...A fost mai mult ca un substitut, pentru ceea ce faceam odata. Visul meu de a scrie, a prins contur in ceea ce vedeti voi, aici. Si nu regret nimic. Sa va spun si de ce. La aproape un an si jumatate, de cand blogul asta a fost lansat, am realizat ca el mi-a fost intr-un fel un prieten bun. Pana ieri, am scris aici despre vise, idealuri, iubire, implinire, viata, dezamagire, speranta si prietenie.Toate acestea le-am scris dupa cum mi-a dictat sufletul. Si, fara sa imi dau seama, am sesizat ca exista persoane care ma citesc. Zilnic. Oameni, ca si mine. La fel de sensibili si de frumosi la suflet. Faptul ca, ei imi viziteaza pagina asta imi spune multe. Ca trebuie sa continuu, sa fiu aici!

La un moment dat, recunosc, era sa fac o prostie:( Sa sterg tot. Si asta deoarece "cineva", nu suporta ideea ca eu sa scriu ceea ce simteam. I se parea de neconceput. De fapt persoana respectiva era geloasa, pe faptul ca, imi puteam exprima liber ideile, trairile, sentimentele, visele. Fara perdea. De asemenea observa ca, pe langa asta, primeam feed-back pozitiv din partea voastra, a cititorilor, incurajari, multumiri...Lumea asta nu o putea intelegea....


Pifuneata este un loc special pentru mine. Si imi place sa cred, ca si pentru voi, cei care ma vizitati si-mi lasati comentarii aici! Chiar ma gandesc, ca pe parcurs sa dezvolt pagina asta in ceva si mai frumos. Ramane de vazut, cum si in ce fel:)

Pifuneata va fi forever un loc in care visele prind contur :)

13 comentarii:

  1. DAca locul acesta te linisteste si-ti ofera multumire sufleteasca, keep going. E bine sa ai un loc unde sa te poti exprima. Si nu-i necesar sa scrii emreu. Doar cand simti nevoia, cand poti, cand vrei. Cand ai o pauza in inspiratie, fa niste poze, pune o melodie frumoasa, scrie ce-ti trece prin minte. Este locul tau si te reprezinta cel mai bine. Foarte dragut exprimate sentimentele tale.

    RăspundețiȘtergere
  2. @QED este un loc special...Tocmai nu voi lasa pe nimeni sa il distruga:) Promit! Iti multumesc pentru cuvintele tale calde. Chiar asta simt, sa stii:)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Crin nu voi mai face nimic din ce nu-mi doresc:) Si eu zic la fel...Bine ca nu l-am sters...:) Cum a zis si QED locul asta ma defineste:) Kiss you...Cum mai merg pregatirile de nunta, draga mea?:d

    RăspundețiȘtergere
  4. @Pifuneata, se observa cu ochiul liber ca asa simti. Pui mult suflet si nus tiu daca este foarte bine, dar bine, cu siguranta ca este! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. @QED asta sunt eu...Pun suflet in tot ce fac eu, crede-ma...:)Asta mi-e firea...

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu sunt alaturi de tine cu gandul si te citesc mereu, chiar daca nu gasesc timp sa-ti scriu sau sa scriu pe blogul meu.
    O imbratisare din toata inima

    RăspundețiȘtergere
  7. @Lacrimaluio iti multumesc pentru gandurile tale...De-ai sti cat de mult conteaza pentru mine:)

    RăspundețiȘtergere
  8. frumos blog, frumoase scrieri...si eu am avut candva tendinta de a renunta la blog si sa`l sterg dar mi`a trecut...acum postez rar insa am continuat sa scriu si sa salvez in calculator...candva am sa le postez pe blog :) tine`o tot asa:) succes:)

    RăspundețiȘtergere
  9. @troskplosk ms mult de tot...Pai te mai astept pe aici, daca iti place asa de tare blogul:)

    RăspundețiȘtergere
  10. o sa mai trec cu siguranta ;)

    RăspundețiȘtergere
  11. Vezi? Daca nu aveai blogul, noi nu ne cunosteam si nu mai petreceam atatea ore vorbind tot felul de lucruri :) Toate se intampla cu un scop si ma bucur ca te-am cunoscut :* Pifu zapa :* >:D<

    RăspundețiȘtergere
  12. @Silvia asa e...Nimic nu este intamplator pe lumea asta:* Si eu ma bucur ca te-am cunoscut sa stii!

    RăspundețiȘtergere