joi, 23 decembrie 2010

Craciunul pentru mine

Cea mai frumoasa perioada a anului este cea a Craciunului:) Mirosul de brad, ciocolata calda cu scortisoara, turta dulce, cozonacul proaspat scos din cuptor, impodobitul bradutului alaturi de persoanele dragi sunt doar cateva lucruri pe care eu pur si simplu le iubesc.
Nu stiu cati dintre voi mai simtiti spiritul Craciunului...Pentru mine inseamna magie. De la colindele pe care le ascult neincetat si pana la achizitionarea cadourilor pentru cei dragi si impachetarea lor atenta totul este superb. Ador sa ofer cadouri impachetate frumos. Doar simpla lor impachetare ma face sa zambesc si sa ma gandesc la clipa in care persoana draga va vedea si va deschide cadoul:)
Ce mai iubesc de Craciun? Sa fiu cu familia, sa ne bucuram impreuna de clipa Nasterii Fiului lui Dumnezeu, sa mancam cozonac cu nuca, stafide si cacao si sa cantam colinde in jurul bradului frumos impodobit.

PS: Abia astept Craciunul:)

7 comentarii:

  1. si a venit:) sper sa te bucuri maxim de el, si mai sper ca dorintele tale sa se implineasca ina cest an de Craciun si sa nu uiti ca este ziua Lui, si ca trebuie sa ii facem cel mai minuant cadou, inima noastra!:)
    Sarbatori fericite!

    RăspundețiȘtergere
  2. @Lavinia mai este putin...Si tu sa te bucuri, draga mea! Eu abia astept sa ajung maine acasa sa ma pot bucura de clipele astea impreuna cu familia:*

    Sarbatori fericite si sa-ti aduca Mosu' tot ce iti doresti:*

    RăspundețiȘtergere
  3. CRACIUN FERICIT si toate cele bune.Te imbratisez cu drag>:D< :*

    RăspundețiȘtergere
  4. @dream Craciun Fericit! Sa iti aduca Mosu 'tot ce iti doresti:) Te pup dulce!

    RăspundețiȘtergere
  5. Fie ca sarbatoarea sfanta a Craciunului sa iti umple casa de dragoste, lumina, fericire si liniste sufleteasca!

    RăspundețiȘtergere
  6. @darias iti multumesc mult de tot pentru urarile tale. Craciun fericit plin de lumina si caldura sufleteasca!

    @Lucianna Craciun fericit si tie!

    RăspundețiȘtergere