luni, 29 noiembrie 2010

Indrazneste sa fii unica

Ne apropiem cu pasi repezi de luna cadourilor si de cea mai frumoasa perioada din an. Indrazniti sa fiti elegante, feminine, unice. Margelute pentru tine te ajuta sa-ti alegi cadoul perfect atat pentru tine, cat si pentru persoanele dragi. 

Paseste pe taramul margelutelor si descopera noile produse.

Liniste

Simt razele soarelui mai aproape de mine ca oricand...Plutesc, vibrez...

duminică, 28 noiembrie 2010

Scrisoare catre Mosu'

Am decis ca Mosu’ sa-mi aduca anul acesta cateva lucruri importante, care mi-ar putea face viata mai frumoasa: un laptop (pentru a-mi inlocui vechiul PC “obosit de vreme”, un LCD TV si un telefon mobil performant. E cam putin ce-mi doresc, nu? Ei...Cateva dintre ele recunosc mi le voi achizitiona singura. Voi fi propriul meu Mos Craciun. Si anume, telefonul mobil si laptopul. Si uite asa, am pornit cautarile pentru a gasi cea mai buna varianta ce satisface raportul calitate/pret. In periplul meu am dat peste site-ul www.itgalaxy.ro Magazinul online dupa parerea mea, este unul extrem de cochet si de eficient. Am gasit tot felul de detalii si specificatii tehnice care m-au ajutat sa iau cea mai buna decizie (zic eu!).

Analizand foarte bine ofertele pe care le-am gasit la categoria Solutii mobile/PDA am descoperit unul dintre cele mai dragute si performante smartfones, care sunt la ora actuala. Si anume, un PDA HTC Legend, care pe langa faptul ca este extrem de inteligent, poate fi utilizat si foarte usor. Are un Display AMOLED de 3,2” metalic, un sistem de operare Android 2.1 (Éclair) cu HTC Sense si un procesor Qualcomm MSM 7227 de 600 Mhz. Pe langa asta, memoria de 384 MB/512MB permite o rulare a aplicatiilor extrem de eficienta. Ai senzatia ca imaginile curg, pur si simplu. O bila alba in plus, as putea spune. Sexy, feminin si eficient, telefonul PDA HTC Legend are pretul de 1799.16 lei.

Bun. Si-acum sa vedem ce am gasit si in materie de laptop-uri. Recunosc, la aceasta categorie am stat foarte mult sa analizez oferta, dat fiind faptul ca, sunt si foarte multe produse. Ceea ce e foarte bine. Intr-un final, am gasit Laptop-ul Asus Eeepc1008Ha-Blk001x la 1472 lei, alaturi de care primesti bonus un Mouse Logitech sau o Geanta (in functie de ceea ce ai nevoie). Avand un procesor Intel Atom N280 1.66G - 1024Mb DDR2 - 160Gb HDD - Wlan 802.11b/g/n - 1.3 Mega Pixel Video camera, laptop-ul Asus Eeepc1008Ha-Blk001x este performant si usor de utilizat. Sistemul de operare utilizat este Windows HP Home. Si e potrivit pentru o fata.

Iar de la Mos Craciun imi doresc un LCDTV Samsung LS22EMDKU/EN care din punctul meu de vedere, este extrem de performant. Este negru, are boxe Wx2Ch SRS TruSurround XT,Dolby Digital Plus si un contrast 50000:1. Cu o diagonala de 22” si un timp de raspuns 5 ms, LCD-ul are 3 ani garantie si un pret de 1030.63 lei. Sper, insa ca Mosu’ sa-si noteze dorinta mea intr-un carnetel, si pe 25 decembrie sa gasesc sub bradul meu frumos impodobit, o cutie mare, cu o funda rosie, iar in ea sa gasesc LCD-ul visat.

miercuri, 24 noiembrie 2010

luni, 22 noiembrie 2010

Ce inseamna sa iubesti

Tanjim atat de mult dupa acest sentiment, insa multi dintre noi habar nu avem cu ce se mananca el. Alergam ca nebunii dupa iubirea perfecta. Multi inca mai credem ca exista (gen, eu)...Si cu toate astea multi nu stiu ce inseamna sa iubesti. Sa iubesti inseamna sa faci orice ca sa fii cu cel/cea de care ti-e drag/draga. Cand iubesti faci atatea "nebunii" frumoase doar ca sa stii ca lui/ei sa ii fie bine. Intotdeauna vei dori sa ii aduci un zambet pe chip, niciodata lacrimi. Poate de bucurie, dar nu de tristete. Cand iubesti, nu te gandesti la rau. Niciodata. Tot timpul vei gandi pozitiv. Cand iubesti vei dori sa construiesti alaturi de el/ea. Tot timpul. Viata ta va fi conditionata in mare masura si de ceea ce vrea, face, doreste el/ea. Asta e iubirea. Iubirea se simte...Un om cand iubeste, il simti. Vrea ca tie sa-ti fie bine, indiferent de ce vei face.

duminică, 21 noiembrie 2010

O duminica frumoasa tuturor...

Chiar daca nu este soare afara, iesiti prin parc, relaxati-va, bucurati-va alaturi de cei dragi:) O duminica frumoasa tuturor:)

sâmbătă, 20 noiembrie 2010

Lucruri pe care le detest

De cand ma stiu nu suport ipocrizia, falsitatea, minciuna, nedreptatea...Toate acestea mi se par meschinarii facute de oameni fara caracter, care au fost obisnuiti sa fie asa cu cei din jurul lor...Pentru ei, astfel de lucruri sunt perfect normale. Pentru ceilalti reprezinta batjocura sau bataie de joc (pe romaneste). Sincer, nu stiu daca in viata, vor avea de castigat foarte multe lucruri fiind asa. Dupa parerea mea, un om fals, mincinos si ipocrit il recunosti de la o posta. Se da de gol singur la un moment dat, cand paseste pe o alee minata. Acum, fiecare stie ce vrea de la viata...


O seara linistita tuturor:)

Love is for free...

Dragostea e gratis...Si totusi de ce o gasim atat de greu? :(


vineri, 19 noiembrie 2010

Pot printa mii de pagini fara grija golirii cartuselor

Haideti sa va zic ce mi s-a intamplat…Vrand sa-mi printez ultimele poze facute in parc, la un moment dat am ramas fara cerneala...Nu stiu cum se intampla, dar fix cand am nevoie sa printez ceva important raman fara cartuse. Zici ca este un facut! Si cred ca nu sunt singura care pateste acest lucru. Cautand sa rezolv aceasta problema, am gasit solutia ideala. Se pare ca cineva in lumea asta s-a gandit la noi, cei care ramanem mereu in pana de cerneala, cand ti-e lumea mai draga!

Solutia inovatoarea e folosirea unor rezervoare externe de cerneala de capacitate foarte mare (circa 30 de ori mai mult decat un cartus obisnuit) atasate cartuselor din imprimanta prin niste furtunase. Cate unul pentru fiecare culoare. Alimentarea continua cu cerneala a imprimantei – CISS (Continuous Ink Supply System) este compusa dintr-un numar de rezervoare transparente cu cerneala de culoare diferita si sunt amplasate langa imprimanta! Este un nou sistem de alimentare, usor de utilizat, ce reduce costurile cernelii din imprimanta cu 95%. Este de ajuns doar sa alimentezi imprimanta cu 4, 5, 6 sau 8  rezervoare separate. Faptul ca, acum un cartus nu mai are 3 ci 100 ml, iti da libertatea de a printa poze cu nemiluita fara grija ca ti se va goli un cartus in mijlocul printarii.

Instalarea unui sistem CISS pe imprimanta mea nu a durat mai mult de 20 de minute, ceea ce e mult mai putin decat timpul unei reumpleri clasice folosind seringa cu cerneala. Personal am achizitionat acest sistem de la magazinul CISS si va recomand. Economic, practic si eficient, sistemul CISS se va dovedi cea mai buna alternativa pentru tiparirea alb-negru si color! Si te scapa si de inevitabilele pete de cerneala de pe covor, pe care le-ai fi facut atunci cand reumpleai cartusele goale, ajutat de o seringa.

joi, 18 noiembrie 2010

Nu-mi voi uita nicicand visele...

Indiferent de ceea ce iti ofera viata trebuie sa mergi mai departe si sa nu-ti uiti visele niciodata. Dupa parerea mea, un om care nu are vise este ca o pasare cu aripile frante...Tocmai de aceea trebuie sa-ti urmezi inima si sa incerci sa-ti indeplinesti toate visele pe care le ai. Doar ele te vor face fericit:) Chiar daca, intr-o lume meschina, oamenii visatori sunt extrem de rari si priviti cu o oarecare suspiciune, nimeni nu trebuie sa-ti dicteze cum ar trebui sa fii. Daca vrei sa te schimbi, fa-o, dar pentru tine, nu pentru ceilalti!


Apropos cine te iubeste, o face pentru ceea ce esti de fapt!

Si ca sa inchei intr-un ton optimist, astazi este joi:) Week-end-ul se apropie...

Aveti grija de sufletele voastre:)

marți, 16 noiembrie 2010

Accesorizeaza-ti garderoba cu ultimele creatii in hand-made

Margelute pentru tine te asteapta cu ultimele creatii in hand-made...Din lemn sau sticla, margelutele sunt realizate unicat cu multa daruire, pentru ca tu sa fii in centrul atentiei:)


Cu multa dragoste, echipa margelutepentrutine.blogspot.com.



PS: Sper ca va plac bannerele:) Eu sunt foarte incantata de ele!

Descoperire...

Aseara am descoperit melodia asta, care imi place la nebunie...Spre rusinea mea:( Am inteles ca este chiar de ceva timp pe piata...Mnah...Asta e...Cum se spune, mai bine mai tarziu decat niciodata:) Asa ca, va las sa va relaxati...Sa fie atunci, Rihanna - Te amo:)


duminică, 14 noiembrie 2010

Ce muzica mai ascult...

L-am descoperit de curand pe Bruno Mars, de care sincer m-am indragostit...Stilul lui muzical este facut fix pe sufletul meu...Melodiile lui sunt sensibile, romantice si imi ajung direct la inima:) Printre preferatele mele se numara: Just the way you are, Today my life begins, Who is, All she knows, When you're lonely...



Va las sa va delectati cu "Just the way you are" si va doresc in continuare un weekend superb:)


sâmbătă, 13 noiembrie 2010

Bruno Mars - Today My Life Begins




Week-end frumos tuturor:) Bucurati-va de soarele asta superb!

De ce in tara asta nimic nu functioneaza...

40 de minute din viata mea pierdute, ca cineva sa-mi raspunda la un telefon...Suna ciudat..Dar atat am stat, ca o persoana sa-mi preia apelul de la Vodafone...Stiam ca suntem in 2010, dar am ajuns la concluzia ca mai avem multe de schimbat...Daca nu schimbam ceva, in sensul de a fi mult mai profesionisti, de a fi mult mai eficienti, sau sa ne schimam noi mentalitatea, nimic nu va functiona cum trebuie...Asa ca, nu mai are rost sa ne plangem atata timp cat, nu facem nimic pentru ca lucrurile sa functioneze cu adevarat. Practic, am pierdut 40 de minute pentru a afla un amarat de cod PUK pentru telefonul mamei:(( Urmatoarea intrebare care mi-a venit in minte: de ce nu sunt mai multi operatori care sa te ajute atunci cand ai nevoie? Sunt ditamai compania, nu o firma de apartament...Ar trebui sa-si respecte clientii mult mai bine...Din punctul meu de vedere, nu le pasa de clienti...Acum imi dau seama de ce clientii opteaza catre alti operatori de telefonie mobila...


Asa ca, daca veti avea vreodata probleme, inarmati-va cu nervi de otel si asteptati...cineva va va raspunde la *222....dupa vreo trei sferturi de ora...

luni, 8 noiembrie 2010

La multi ani de Sf. Mihail si Gavril!

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Mihaela, Mihail, Gabriela sau Gabriel. Sa fiti sanatosi, voiosi si iubiti!


Va dedic urmatoarea melodie - Inna, Hot







PS: Pe mine melodia asta ma face sa visez, sa dansez, si imi aduce zambetul pe buze:) Sper ca si voua va da aceeasi senzatie...

duminică, 7 noiembrie 2010

Adela Popescu - Tu esti raspunsul meu

Toamna tarzie...

Mai vreau zile frumoase ca astazi...Zile pline de soare, caldura si voie buna:) Nu se putea sa nu mai imortalizez cateva imagini...















Pozele au fost realizate in Parcul de langa Palatul Copiilor. Arata atat de bine modernizat...

sâmbătă, 6 noiembrie 2010

Cuget

Traieste. Iubeste. Aspira. Doreste...
Traieste clipa si bucura-te alaturi de cei care te fac sa te simti iubit.
Iubeste sincer pe cel care iti dovedeste ca merita asta!
Aspira intotdeauna la lucruri marete. Nu uita, doar visele ne mentin mintea agera si sufletul tanar:)
Doreste-ti lucrurile care te fac sa zambesti:)

Margelute pentru tine

Astazi lansam noul proiect margelute pentru tine :)

Inceputurile sunt frumoase...Le ador...Asa ca, pentru inceput, va urez bun venit pe taramul margelutelor si al accesoriilor fantezie, dar si unicat:) Acest proiect a fost gandit de ceva timp, insa abia acum ne-am facut curaj sa il lansam...Sper ca acest proiect sa aduca in primul rand zambetele pe chipul vostru, si un plus de stil si de eleganta in tinuta pe care o abordati. Va garantez ca Flavia va avea grija de voi:) Sunteti pe maini bune!

Astfel, Pifuneata se ocupa mai mult de partea tehnica a blogului, iar Flavia va fi cea care va crea special pentru voi, tot ceea ce veti vedea aici!


Cu drag, echipa margelute pentru tine:) 

Enjoy:)

marți, 2 noiembrie 2010

Breaza - un loc incantator

Week-end-ul trecut a fost de vis... Am fost in team building la Breaza, alaturi de colegii de la munca. O echipa de oameni frumosi, care stiu sa se distreze! Astfel, vineri in jurul orei 12:00 ne-am luat catelul si purcelul si am zburat spre Breaza:) Pe drum am cantat, ne-am fotografiat....Sincer, nici nu stiu cand am ajuns la pensiunea vila verde. Cert este ca, imediat ce am coborat din autocar, ne-am dat seama ca am nimerit intr-un loc tare frumos. De vis as putea spune. Aer curat, cer albastru, pensiunea arata tare bine, in curte gazon proaspat, o fantana arteziana...Un loc ce-ti incanta privirea imediat.

Ce am facut 2 zile? Am vizitat cam tot ce se putea vizita. Am urcat pe munte pana la cruce - monumentul eroilor cazuti in primul razboi mondial...Drumul a fost destul de anevoios si de salbatic, as putea spune. Aveam senzatia la fiecare pas, ca poate sari un animal fioros printre ierburile inalte, extrem de tepoase. O senzatie pe care, pana acum nu am mai intalnit-o. Ma simteam un om mic in comparatie cu natura...Am urcat si coborat pante abrupte, prin padure, unde solul era umed si acoperit de frunze, iar picioarele se incapatanau sa alunece in toate directiile...Nesiguranta, imbinata cu dorinta de a reusi, si sa urci cat mai sus...Sa nu te lasi doborat de fortele proprii...Am trait o experienta de vis:)

Ce sa mai zic si de faptul ca, in drumul nostru am gasit macese si mure, pe care le-am devorat ca niste copii:)...In momentul in care am vazut crucea, dar mai ales, cerul albastru am simtit ca am ajuns pe un alt taram...Era din basm...Natura in ansamblu parea pictata...De sus, se putea observa Breaza in ansamblu, amestecata cu natura...Un peisaj, care pe mine m-a incarcat sufleteste enorm...




Mai vreau drumetii pe munte:)