luni, 31 ianuarie 2011

Vrei sa ai un animalut?

Darias, o prietena draga te ajuta sa-ti gasesti animalutul preferat...Sa fie un catelus jucaus sau o pisicuta somnoroasa? Iata ce draguti sunt:




















Abia asteapta ca tu sa faci parte din viata lor. Adopta-le! Ofera-le dragostea de care au nevoie!

joi, 27 ianuarie 2011

O stafeta...draguta:)

Dreams m-a imputernicit cu o stafeta foarte draguta...Cum nu puteam sa o refuz m-am si apucat...Iata ce a iesit:D

1. Ciocolata preferată - fie ca e ciocolata alba sau neagra, o pap cu placere! Pur si simplu ador dulciurile, in special ciocolata:)


2. Ce tic/ticuri aveți?
Nu am nici macar un singur tic...O fi bine, o fi rau, that's me:)



3. Când ați făcut ultima dată un om de zăpadă?
Acum 2 ani, de Craciun!



4. Instrumentul preferat - Pianul

5. Uitați-vă în spate. Descrieți ce vedeți în maxim 15 cuvinte.



Vad patul moale, pe care este asezata pernuta mea preferata in stil de floricica:)


6. Numiți un obiect inutil pe care nu vă îndurați să-l aruncați.
De regula, mi-e tare greu sa renunt la obiecte...Ma atasez foarte tare de ele...


7. Copil fiind, probabil vă doreați să schimbați lumea. Ce vă împiedică acuma?
Nimic. Niciodata nu este prea tarziu:d



8. Ați râs astăzi?
Din tot sufletul...Oricum de la un timp rad sau zambesc non-stop:)

9. E vreun tablou în camera în care vă aflați? Care anume?

Nu.


10. De ce v-a fost teamă astăzi?
Ca nu o sa ajung la timp pentru a prinde microbuzul catre Pipera...In fiecare zi am acest sentiment:) Dar, cineva acolo sus ma iubeste. In fiecare zi ajung la timp la munca:)


Predau stafeta fiecaruia dintre voi, cei care aveti chef de scris!


O seara minunata va doresc!

miercuri, 26 ianuarie 2011

Ramas bun, bradutul meu...

Cel putin pana pe 24 decembrie 2011 cand te voi impodobi din nou...Deja mi-e dor de tine, desi te-am pus frumos in cutia ta speciala acum cateva ore:( Cu greu m-am despartit de tine, si tu o stii...Dar din pacate nu te pot tine asa impodobit tot anul (nu ca nu mi-as dori ca frumusetea ta sa ma trezeasca in fiecare dimineata, dar poate nu as mai simti bucuria aceea de Craciun, atunci cand te impodobesc:) Asa ca, ma despart de tine, cel putin pentru cateva luni...Nu fi trist...Mai sunt 11 luni si ne vom revedea din nou...Eu, cu zambetul pana la urechi, alegand cu grija globuletele, care sa-ti stea frumos aranjate pe crengutele lungi, verzi si stufoase...Tu, fiind din ce in ce mai frumos si oferindu-mi bucuria Craciunului in suflet...Imi vei lipsi...

luni, 24 ianuarie 2011

Hello!

Buna dimineata tuturor. Astazi se anunta o zi la fel de minunata ca cea de ieri. Cu multa zapada, voie buna si munca:)

O zi frumoasa, cu multa caldura in suflet!

joi, 20 ianuarie 2011

Ceva ce-mi place...

Maine este vineri, 21 ianuarie (se implinesc doua luni pline de fericire, sperante si iubire) si...voi vizita cativa oameni dragi sufletului meu. Va fi o zi frumoasa din toate punctele de vedere.
Ce s-a mai intamplat de cand am scris ultima data? Pai sa vedem...Sunt mai fericita pe zi ce trece, de fapt ma simt extrem de norocoasa ca mi-am gasit in sfarsit jumatatea - acel cineva care ma completeaza (gandeste si se comporta la fel ca mine - ca un copil, de multe ori, recunosc:) ), acel om alaturi de care nu-mi este teama sa rad din toata inima, sa ma copilaresc, sa topai de fericire, sa fiu asa cum sunt de fapt: un copil zapacit:) Presimt ca vor urma ani frumosi presarati cu tot ce e mai bun pentru noi...Abia astept, recunosc:)


Pana atunci, sa ne relaxam cu o melodie draga...


vineri, 14 ianuarie 2011

Mi-e dor...

Sa scriu, sa pot fi din nou activa pe aici asa cum eram acum ceva timp in urma, sa stiu ca voi cititi tot si ca sunteti alaturi de mine, sa fiu inconjurata de acei oameni care mi-au dovedit ca imi sunt prieteni cu adevarat.
Stiu ca acesta este momentul meu. Calea mea spre o evolutie profesionala. Acum mai mult ca oricand am senzatia ca pot muta muntii din loc. Am primit sustinerea necesara din partea tuturor celor dragi. Cu dorul in suflet fata de colegii de la PA, insa cu noi perspective in fata. Cineva, acolo sus ma iubeste!
Cu pasi mici si siguri ma acomodez in noul loc. Comod, primitor, insa plin de sperante si perspective. 2011 se anunta a fi unul din acei ani frumosi. Aceia pe care i-am asteptat de o vesnicie. E anul in care viata mea prinde contur! Am inceput bine atat pe plan personal, cat si pe cel profesional. Restul e poveste...


Pifuneata va transmite un gand bun...

vineri, 7 ianuarie 2011

La multi ani de Sf. Ion

La multi ani tuturor celor ce poarta numele de Ion si Ioana. Sa fiti sanatosi, tineri, voiosi, si sa aveti parte de cel mai frumos 2011 din viata voastra.

Va dedic urmatoarea melodie. Sper sa va placa.

O zi perfecta alaturi de cei dragi:)


marți, 4 ianuarie 2011

Iubesc...

Am descoperit melodia asta de curand, Smiley - Ploua, care este superba...Ritmul imi place la nebunie...
O zi frumoasa sa aveti, cu multa caldura in suflet.

duminică, 2 ianuarie 2011

LA MULTI ANI!

Pifuneata va ureaza un calduros LA MULTI ANI! Sa aveti un 2011 memorabil, asa cum vi-l doriti: cu dragoste, sanatate, armonie in familie si muuult noroc!

Va multumesc tuturor celor care mi-ati fost alaturi in 2010, de la cei care mi-au vizitat pentru prima oara blogul si pana la cei care nu s-au mai oprit din comentarii. Inclin capul in fata voastra si promit ca 2011 sa fie un an mult mai bun, cu multe postari dragute, pentru oameni speciali.

Va imbratisez cu drag.

Leapsa de la Crin

Asa cum i-am promis domnisoarei Crin voi onora, in sfarsit, leapsa. Este chiar draguta, daca stau bine si analizez...Sa vedem: review 2010.
Amintire din 2010: Continnua sa crezi cu adevarat in visele tale, pentru ca ele chiar se vor indeplini:)
Invatatura din 2010: Viata este o lupta continnua. Cateodata unele schimbari radicale sunt chiar prielnice in viata noastra...Si, odata cu ele viata capata un nou sens.
Dorinta indeplinita din 2010: Dupa lungi cautari mi-am gasit jumatatea:) Acel om care ma completeaza perfect!
Zi din 2010: 21 noiembrie - ziua in care destinul mi-a zambit:)
Petrecere din 2010: Team building-ul de la Breaza, alaturi de colegii de la PA. Un loc in care m-am simtit extraordinar de bine: am ras, am cantat, am dansat si am fost sus, la cruce, la Monumentul Eroilor care au cazut in primul razboi mondial.
Cadou din 2010: un trenulet ce calatoreste si tutuie sub bradul frumos impodobit:)
Persoana pe care ai întâlnit-o în 2010: Cristi - iubirea mea.
Compliment din 2010: Sunt fff multe complimente, insa unul imi merge fix la suflet: "Esti mai mult decat ceea ce am cautat...Esti totul pentru mine".
Accesoriu din 2010: Un Sony Ericsson W705 extrem de dragut!
Vis (nocturn) din 2010: Un vis premonitoriu in care l-am visat pe EL, cu fix doua luni inainte ca noi sa ne deschidem ochii si sufletul pentru a ne putea observa. De atunci, totul e istorie...De fapt, nu. Un vis frumos, devenit realitate.