miercuri, 25 august 2010

Emotie, frumusete si bunatate

In seara asta am fost placut impresionata de cat de frumoasa si calda este Dana Nalbaru...Am pasit in Clubul Frame in jurul orei 20:00 (cu jumatate de ora inainte de inceperea incendiarului spectacol), alaturi de cele 3 prietene. Cum am intrat ne-a intampinat cu zambetul pe buze gazda-Dana Nalbaru urandu-ne un "Bine ati venit" din suflet. Toate ne-am inmuiat la propriu...Ne-am asezat pe o canapea si am comandat fiecare cate o limonada...Abia asteptam sa inceapa totul...Ce a urmat? Un spectacol live de exceptie. Toata lumea a stat in picioare, a cantat si a dansat alaturi de Dana Nalbaru. Emotiile au fost si mai mari cand ea a dorit sa-i faca o dedicatie sotului ei, Dragos Bucur si a inceput sa planga...Momentul acela a fost unic!

Ce am invatat din toata experienta asta? Ca viata este frumoasa si ca trebuie sa o traim cu intensitate maxima alaturi de cei care ne pretuiesc si ne iubesc! Exact cum ne-a spus si Dana: "Eu as vrea ca voi sa mergeti acasa si sa zambiti din tot sufletul asa cum faceti acum..."

Si credeti-ma pe cuvant ca asa ma simt: fericita, optimista, exaltata de tot ce s-a petrecut acolo:)

Mai jos am atasat si 3 filmulete...Din pacate nu se aude foarte clar, insa m-am gandit ca ati dori sa simtiti atmosfera de acolo, care a fost superba.

PS: Abia astept urmatorul spectacol Dana Nalbaru...






11 comentarii:

  1. Dana Nalbaru si-a schimbat stilul... este mult mai rafinata si mult mai sensibila. Nu sunt fan, dar o ascult cu placere si este unul din artistii care nu epateaza...

    RăspundețiȘtergere
  2. Este o fiinta frumoasa, buna, primitoare...Iar vocea si melodiile ei transmit emotie, bucurie si daruire...Iar in realitate este de 1000 de ori mai frumoasa ca in poze!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sincer? Mie mi-a plăcut dintotdeauna Dana.
    Părerea mea e că, după ce a părăsit trupa, s-a reinventat. BRAVO EI! Dar ei, fără ea...nu mai sunt la fel de buni.
    Melodiile ei, le ascultăm ori de câte ori plecăm la un drum mai lung, cu maşina.
    Îmi pare aşa de rău că nu am fost şi eu acolo...

    RăspundețiȘtergere
  4. Lacry ne-a promis un nou spectacol cat de curand:) Fie peste o saptamana, fie peste doua...Cand aflu ceva, anunt:) La fel si eu, am admirat-o dintotdeauna...Si ai dreptate Hi-Q nu mai este la fel fara vocea ei calda!

    RăspundețiȘtergere
  5. Despre Dana pot spune că
    este o femeie frumoasă şi împlinită
    din toate punctele de vedere.
    Mulţumesc mult pentru comentari şi
    cuvintele frumoase lăsate la mine pe blog.
    Te mai aştept şi altă dată.
    Te pup şi îmbrăţişez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu te pup dulce Elena. Pai stai linistita ca iti mai vizitez blogul. Ai perfecta dreptate se vede ca este o femeie implinita si fericita. Zambeste tot timpul, radiaza...E superba:)

    RăspundețiȘtergere
  7. Hello! Vreau sa iti spun ca am fost coleg cu Dana Nalbaru la Scoala de Arta.Am finalizat studiile in acelasi an si eram la acelasi profesor de muzica.Imi place ca Dana s-a miscat repede in lumea muzicii.Ma rog a fost si ajutata.Nu vreau sa spun lucruri care sa ii defaimeze imaginea.Chiar a muncit pentru imaginea pe care o are in acest moment.Acum nu stiu exact cum mai asta cu vocea, insa pe vremea cand era cursanta la Scoala de Arta niciodata nu a excelat la capitolul voce.Uneori mai falsa atunci cand mergeam impreuna la spectacole. Ea oricum nu are o voce extraordinara, trebuie sa recunoastem cu totii....Eu nu am mai continuat cu muzica pentru ca am intampinat multe probleme in ceea ce priveste "lansarea pe piata".Iti trebuie multi bani, pile, relatii...Din pacate nu sunt genul sa fac prea multe compromisuri ca sa ajung cineva.Am fost si la cateva concursuri de muzica usoara si nu mi-a placut ce am vazut pe acolo...Apoi am constientizat ca un artist nu va avea niciodata liniste sufleteasca.Asa ca pentru mine muzica va ramane prima iubire...Si acum cant prin casa.A ramas un hobby de care niciodata nu ma voi lasa.
    Succes oricum Dana si tot binele din lume iti doresc.Salutari de la Cristi!!:))

    RăspundețiȘtergere
  8. @Cristian crede-ma ca are o voce superba. A cantat 100% live si a fost perfect. Fiecare cu parerea lui!

    RăspundețiȘtergere
  9. Cu siguranta ca a cantat bine.Omul isi mai dezvolta vocea in timp....Insa nu cred ca o poti compara cu Andra, de exemplu...:)Ma refer la tehnica vocala.Este o artista cu o voce medie.O zi minunata prietena draga.:)

    RăspundețiȘtergere
  10. pifuneata te sarut dulce cu respect BIZZARE primeste in dar piesa mea din tot sufletul meu

    RăspundețiȘtergere
  11. @octavianlucian1976 iti multumesc pentru dedicatia asta superba...Melodia asta o ascult non-stop:)

    RăspundețiȘtergere