sâmbătă, 2 octombrie 2010

Maturizare

Am invatat sa merg din nou, cand am cazut in cea mai mare groapa...M-am ridicat, mi-am sters lacrimile amare de pe obraz, promitand ca nu imi voi mai lasa sufletul in mana nimanui...Acum, dupa ce rana a inceput sa se inchida, privesc altfel viata, oamenii si tot ceea ce ma inconjoara. Vad frumusete, bunatate, puritate in aproape orice lucru mic.

Ma bucur de fiecare data cand, dimineata Codita ma intampina si mustaceste cu boticul ei umed, privindu-ma cu ochii ei calzi...O mangai, ii dau sa manance si imi face dimineata frumoasa...

In drum spre munca privesc la oamenii din metrou...Ador sa fac asta, e un mod de relaxare si de observatie:)...Unii au fete triste, abatute de grijile cotidiene, altii sunt inca adormiti, iar ceilalti ma privesc asemeni mie. E un schimb inocent de priviri...Dar asta imi insenineaza ziua. Ei ma incarca cu energie pozitiva.

Ce sa mai spun de bebeii care ma fixeaza cu privirea, si-mi zambesc? In momentul acela sufletul mi se inunda de bucurie si ma gandesc in viitor, la momentul in care eu voi deveni mama. Oare cum va fi? Voi sti sa fac totul pentru ca puiului meu sa nu ii lipseasca nimic? Cum ma voi simti, ca si mama? Cum voi fi? Imi doresc sa fiu o mama buna, iubitoare...Sa ii fiu cea mai buna prietena si sa il sprijin in tot ce isi propune. Insa, mai este mult timp pana atunci...

Intre timp, ma voi focaliza pe lucrurile care imi aduc speranta in suflet si lumina pe chip.


O seara minunata sa aveti!

7 comentarii:

  1. Frumoasa treaba cu "metroul", si eu o fac, si merge. Desi sunt din Giurgiu...si vin mai rar:)
    Experienta merita:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Te-ai maturizat, Pifuneata...
    Acum ai inteles care sunt adevaratele bucurii ale vietii...
    Iubirea vine si pleaca, dar intotdeauna exista altceva care sa-ti tamaduiasca ranile... Speranta!

    RăspundețiȘtergere
  3. @Aris viata este atat de frumoasa, iar lucrurile mici sunt cele care iti aduc bucurie in suflet. Ai perfecta dreptate iubirea vine si pleaca...Important este ca din toata povestea sa invatam ceva. Pentru a nu mai repeta greselile data viitoare! O duminica frumoasa, draga mea:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Depinde de oră, de cât de aglomerat este metroul...
    Sunt unele staţii în care ai senzaţia că renăvălesc mongolii...

    RăspundețiȘtergere
  5. @Catalin eu merg pe ruta Timpuri Noi - Petrache Poenaru (spre Dristor 2) si e ok. De nenumarate ori prind si loc!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mie imi place sa studiez oamenii cand merg cu autobuzul, sa incerc sa patrund in mintea lor :P De multe ori ma plimb prin parc cu o prietena foarte buna si ma gandesc daca voi ajunge sa am candva copii si cat de grijulie cred ca voi fi cu ei. Am observat ca a inceput sa mi se dezvolte sentimentul maternal, de la o vreme incoace:)

    RăspundețiȘtergere