duminică, 28 noiembrie 2010

Scrisoare catre Mosu'

Am decis ca Mosu’ sa-mi aduca anul acesta cateva lucruri importante, care mi-ar putea face viata mai frumoasa: un laptop (pentru a-mi inlocui vechiul PC “obosit de vreme”, un LCD TV si un telefon mobil performant. E cam putin ce-mi doresc, nu? Ei...Cateva dintre ele recunosc mi le voi achizitiona singura. Voi fi propriul meu Mos Craciun. Si anume, telefonul mobil si laptopul. Si uite asa, am pornit cautarile pentru a gasi cea mai buna varianta ce satisface raportul calitate/pret. In periplul meu am dat peste site-ul www.itgalaxy.ro Magazinul online dupa parerea mea, este unul extrem de cochet si de eficient. Am gasit tot felul de detalii si specificatii tehnice care m-au ajutat sa iau cea mai buna decizie (zic eu!).

Analizand foarte bine ofertele pe care le-am gasit la categoria Solutii mobile/PDA am descoperit unul dintre cele mai dragute si performante smartfones, care sunt la ora actuala. Si anume, un PDA HTC Legend, care pe langa faptul ca este extrem de inteligent, poate fi utilizat si foarte usor. Are un Display AMOLED de 3,2” metalic, un sistem de operare Android 2.1 (Éclair) cu HTC Sense si un procesor Qualcomm MSM 7227 de 600 Mhz. Pe langa asta, memoria de 384 MB/512MB permite o rulare a aplicatiilor extrem de eficienta. Ai senzatia ca imaginile curg, pur si simplu. O bila alba in plus, as putea spune. Sexy, feminin si eficient, telefonul PDA HTC Legend are pretul de 1799.16 lei.

Bun. Si-acum sa vedem ce am gasit si in materie de laptop-uri. Recunosc, la aceasta categorie am stat foarte mult sa analizez oferta, dat fiind faptul ca, sunt si foarte multe produse. Ceea ce e foarte bine. Intr-un final, am gasit Laptop-ul Asus Eeepc1008Ha-Blk001x la 1472 lei, alaturi de care primesti bonus un Mouse Logitech sau o Geanta (in functie de ceea ce ai nevoie). Avand un procesor Intel Atom N280 1.66G - 1024Mb DDR2 - 160Gb HDD - Wlan 802.11b/g/n - 1.3 Mega Pixel Video camera, laptop-ul Asus Eeepc1008Ha-Blk001x este performant si usor de utilizat. Sistemul de operare utilizat este Windows HP Home. Si e potrivit pentru o fata.

Iar de la Mos Craciun imi doresc un LCDTV Samsung LS22EMDKU/EN care din punctul meu de vedere, este extrem de performant. Este negru, are boxe Wx2Ch SRS TruSurround XT,Dolby Digital Plus si un contrast 50000:1. Cu o diagonala de 22” si un timp de raspuns 5 ms, LCD-ul are 3 ani garantie si un pret de 1030.63 lei. Sper, insa ca Mosu’ sa-si noteze dorinta mea intr-un carnetel, si pe 25 decembrie sa gasesc sub bradul meu frumos impodobit, o cutie mare, cu o funda rosie, iar in ea sa gasesc LCD-ul visat.

3 comentarii:

  1. Cred că şoarecele şi geanta sunt incluse în preţ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca ai fost cuminte sunt sigura ca Mosul iti va aduce ce iti doresti.Stai si analizeaza cat de cuminte ai fost si vezi daca meriti sau nu,daca nu,mai ai un pic de timp sa ii demonstrezi Mosului ca esti cuminte si meriti acel cadou.Mult succes si am sa pun si eu o vb buna pentru tine la Mos sa iti aduca ce iti dorsti:)

    RăspundețiȘtergere
  3. @catalin e ceva si asta:)

    @dream am fost cuminte, din cate stiu eu:)

    RăspundețiȘtergere