joi, 9 septembrie 2010

Iubire pierduta

De ce atunci cand te simt atat de aproape fugi de langa mine, iubire? Cu ce ti-am gresit de esti atat de nedreapta? Te joci cu mine, incerci sa-mi vinzi vise care se destrama inainte ca ele sa prinda aripi... Vreau sa fiu din nou asa cum eram...Un fulg visator ce-si purta pasii prin viata, sub vraja ta...Mai lasa-ma sa cred ca intr-o zi te voi putea intalni din nou...Lasa-mi speranta ca pot fi din nou un vis implinit!

3 comentarii:

  1. Draga mea, Dragă,
    Să ştii că iubirea nu apare niciodată atunci când o cauţi cu înfrigurare, când plângi de dorul ei sau atunci când o invoci.
    Iubirea, apare atunci când te aştepţi mai puţin, după ce peste vechile răni s-au aşternut deja: puţină resemnare, puţină uitare, puţină înţelepciune, un strop de timp,etc.
    Ai răbdare cu tine! Ia-o încet. Şi după ce lucrurile se vor aşterne şi vor deveni limpezi şi transparente ca lacrima, fără să-ţi dai seama, va bate iar iubirea la uşa inimii tale.
    Somn uşor cu vise care să prindă aripi de realitate în zori.

    RăspundețiȘtergere
  2. @lacrimaluio ai perfecta dreptate...Dar eu iubesc sa fiu indragostita. E ceea ce ma face sa infloresc, sa visez, sa vad viata frumoasa. Stiu ca, vine atunci cand te astepti mai putin...Dar...cateodata simt ca nu mai am timp sa astept.

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand esti suparata..cauta o melodie care sa iti impartaseasca starea..si improvizeaza..

    Orice!Oricum!Oricand!.. try do dance like no one is watching:X

    RăspundețiȘtergere