vineri, 17 septembrie 2010

Fericirea pentru mine

Daca m-ar intreba cineva ce este fericirea pentru mine i-as spune asa: orice lucru oricat de minuscul ma face sa ma simt asa. De la un zambet inocent venit din partea unui bebelus pe strada, o floare superba vazuta si mirosita prin parc, pana la o vorba buna venita din suflet atunci cand am cea mai mare nevoie.

Ce sa mai zic de faptul ca, atunci cand simt ca sunt iubita ma simt cea mai fericita femeie. Ma bucur ca un copil mic, de tot ce mi se ofera si la randul meu dau totul. De la gesturi minuscule, pana la lucruri pe care stiu eu ca persoanei respective ii plac...


Pentru voi ce este fericirea?

4 comentarii:

  1. Cred că sunt în asentimentul
    tău draga mea"Ce sa mai zic de faptul ca, atunci cand simt ca sunt iubita ma simt cea mai fericita femeie. Ma bucur ca un copil mic de tot ce i se ofera si la randul meu dau totul. De la gesturi minuscule, pana la lucruri pe care stiu eu ca persoanei respective ii plac...!"
    Să ai un weekend excelent
    precum sufletul tău sensibil şi cald!
    Te pup şi îmbrăţişez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc Elena:* Sper ca si tu sa ai un weekend plin de lumina si iubire!

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe mine ma face fericita faptul ca pot sadii fericirea in ochii cuiva , cu un gest , un zambet , o privire calda ... deci putem fi fericiti , facundu-i pe altii fericiti , indiferent de circumstante .
    Asta cred ca e fericirea pentru mine !

    RăspundețiȘtergere
  4. @Epiloque e foarte frumos ceea ce faci...Si cred ca o sa ti se intoarca tot binele pe care il oferi inapoi, sub o forma sau alta:)

    RăspundețiȘtergere