miercuri, 29 septembrie 2010

Jumatatea mea

Nu stiu altii cum sunt, dar eu cred ca in lumea asta exista o singura iubire. Aceea pe care o intalnesti la momentul oportun/potrivit si atunci cand te astepti cel mai putin. Te loveste brusc si pentru totdeauna. Important este sa ai inima si ochii deschisi pentru a o primi. Chiar daca mi s-a mai spus ca asa ceva nu exista, ca eu sunt o visatoare, si ca voi ramane dezamagita, nu imi pasa. O voi astepta toata viata daca este nevoie. De fapt il voi astepta atat cat va fi necesar. Pentru ca stiu ca, acolo, undeva, in lumea asta EL ma cauta la fel de mult ca si mine si ca ne vom intalni! Timpul ne desparte...Atat!

5 comentarii:

  1. Oricine ti-ar zice orice, ce-ti pasa? cauta, traieste intre timp...

    RăspundețiȘtergere
  2. @QED asa este...Pana la urma lucrurile se aseaza pe fagasul normal la momentul potrivit.

    RăspundețiȘtergere
  3. Fata draga, nu iti mai plange atat de mila si nu mai astepta sa pice alesul din cer k nu se va intampla.Revino cu picioarele pe pamant.

    RăspundețiȘtergere
  4. Pe mine m-a lovit acel om; ne-am trait iubirea asa cum am putut. Acum, suntem prieteni:) Ma confesez lui cand simt nevoia si este mereu acolo, sa ma asculte. Va ramane mereu EL si va fi deasupra tuturor. Acum, iubesc alt om si sunt in stare de orice pentru el. Daca vei citi blogul meu, vei intelege :) Stiu, e o adevarata nebunie ce traiesc, dar...poate asa a fost scris. Nu inceta sa cauti acea iubire, sa stii ca o vei intalni cand te astepti mai putin. Mie asa mi s-a intamplat in ambele cazuri. Exista un citat care spune "Lucrurile bune se intampla cand te astepti mai putin":)

    p.s: Si eu sunt tot o visatoare ;)

    RăspundețiȘtergere
  5. @Anonim dar cine isi plange de mila? Sunt cu picioarele pe pamant...stai linistit.


    @Silvia stiu ce perfect ce spui. Si DA acel om exista.

    RăspundețiȘtergere