duminică, 26 septembrie 2010

Te-am visat...Mai ramane sa apari:)

Am adormit tarziu, undeva in jurul orei 12:00, dar pot sa spun ca m-am trezit mai fresh ca niciodata. Si asta se datoreaza visului pe care si acum il memorez in minte...Se facea ca plecam undeva, un grup de mai multe persoane...Nu stiu exact locatia, era insa o zona de munte...Aglomerata, ca de obicei. Am facut un popas, iar din spate vine El, un baiat dragut, inalt, ce mi-a zambit si mi-a spus ca este un fraier, ca trebuia demult sa-mi spuna ca ma iubeste si ca vrea sa fim impreuna. M-a luat de mana si ne-am intins pe iarba. Intre timp si-a dat jos ochelarii, iar in momentul ala am amutit...Avea niste ochi angelici, erau deschisi la culoare, undeva intre un albastru si verde, o minunatie, nu alta...Iar fata si parul, doamne..Deci arata superb, iar glasul molcom, cald, si zambetul m-au cuceit pe loc...(inainte de partea asta au mai fost cateva episoade in care ne-am urmarit cu privirea). M-a imbratisat si strans puternic in brate, dupa care am avut parte de cel mai pasional sarut...Nu-mi venea sa cred...Si..din acel sarut, m-am trezit cu un zambet tamp pe fata. DA. EL EXISTA! Trebuie doar sa il gasesc si sa ma gaseasca...Sau...Poate EL este mai aproape de mine decat as fi crezut...

6 comentarii:

  1. Dinnou simpla asteptare:X..

    RăspundețiȘtergere
  2. @tulullah daca ar fi sa ma iau dupa vis...inseamna ceva...Inainte de a fi cu cel care mi-a fost alaturi 4 ani jumate am visat tot ceva de genul..Adica ieseam din metrou ial el mi-a sarit inainte..Mi-a zambit si mi-a intans mana si mi s-a prezentat. La cateva zile l-am cunoscut...

    RăspundețiȘtergere
  3. Hehehe.... Sunt momente cand visam si cu ochii deschisi la cel pe care ni-l dorim alaturi. Si e frumos, e reconfortant sa visam. Nu ne costa nimic. Chiar dezamagirea e tot o consecinta pe care trebuie s-o acceptam. Si, da, cateodata El/EA este mai aproape decat ne-am imagina. Asteapta sa il/o vedem, sa intelegem ca acela/aceea este cel/cea asteptat/a.

    RăspundețiȘtergere
  4. @QED eu abia astept sa mi se indeplineasca visul:)) Mnah...Sper cat mai curand..Daca nu, am timp toata viata sa il astept.

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu cred în vise nocturne ce prind contur într-o zi. Cândva, L-am visat şi eu pe EL, sufletul meu pereche. De aproape 4ani, retrăiesc în relitate fragmente din visele cu EL.
    Să ţi se-ndeplinească visul! Îţi ţin pumnii.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Lary sa dea D-zeu...Stii cum se spune iubirea te asteapta dupa colt:)

    RăspundețiȘtergere